Odgojitelji iz Dječjeg vrtića CVRČAK Virovitica u sklopu projekta 4E4K sudjelovali na Mini konferenciji za odgojitelje u Pečuhu

Novosti   |   21.04.2018.
Odgojitelji iz Dječjeg vrtića CVRČAK Virovitica u sklopu projekta 4E4K sudjelovali na Mini konferenciji za odgojitelje u Pečuhu

U organizaciji projektnog partnera, Dječjeg vrtića, osnovne škole, gimnazije i učeničkog doma „Miroslav Krleža“ Pečuh, održana je dvodnevna radionica Mini konferencija za odgojitelje u Pečuhu. Konferencija je održana 20. i 21. travnja 2018. godine, a uz odgojitelje iz partnerskog vrtića iz Pečuha, sudjelovali su i odgojitelji iz Dječjeg vrtića CVRČAK Virovitica.

Konferencija je bila tematski vezana uz metode rada s djecom predškolske dobi i poboljšanje istih, ali i uvođenje novih odgojno-obrazovnih metoda kako bi se djeci omogućio što kvalitetniji boravak u vrtiću uz usvajanje i razvijanje znanja i vještina kao priprema za skorašnje školsko obrazovanje. Prvog dana predavanja je vodila stručna savjetnica i nadzornica za predškolski odgoj, Ilona Nagy. Drugog dana radionica je bila usmjerena na zajednički interaktivni rad u skupinama i izlaganje sudionika u svrhu izrade Mini zbornika, što je ujedno i rezultat ove aktivnosti.

Po završetku, odgojitelji su zajednički pošli u obilazak grada Pečuha i posjetili neke od znamenitosti koje su dio Svjetske kulturne baštine.

Sudionici su istaknuli kako su iznimno zadovoljni organizacijom i sadržajem ove dvodnevne aktivnosti te razmjenom iskustava sa kolegama iz partnerskom vrtića iz Pečuha.

Aktivnost je provedena u sklopu projekta 4E4K iz Programa prekogranične suradnje Interreg V-A Mađarska - Hrvatska 2014.-2020.

HU-HR CBC
Slogan
Interreg
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.