Dječji vrtić CVRČAK Virovitica u sklopu projekta 4E4K sudjelovao na prvoj aktivnosti u Pečuhu

Novosti   |   23.11.2017.
Dječji vrtić CVRČAK Virovitica u sklopu projekta 4E4K sudjelovao na prvoj aktivnosti u Pečuhu

U organizaciji Hrvatskog vrtića, osnovne škole, gimnazije i učeničkog doma Miroslav Krleža u Pečuhu je dana 23. studenog 2017. godine održana Radionica ZRAK - Zajednička igra nogometa. Prva je to aktivnost u organizaciji partnerskog vrtića iz Mađarske na projektu „4 Elements 4 Kids from cross border co-operation and education adjusted for pre-school children“ čiji je nositelj Dječji vrtić CVRČAK Virovitica, a provodi se u okviru Programa prekogranične suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Na radionici su sudjelovale predškolske skupine dvaju partnerskih vrtića zajedno sa svojim odgojiteljima i ravnateljima te predstavnici projektnog partnera Razvojne agencije VTA.

Tema ove aktivnosti bio je element prirode - Zrak. Tom prilikom je službeno otvoreno novo mini nogometno igralište na kojem je bio organiziran nogometni turnir za djecu sudionike aktivnosti. Najboljim igračima su bile uručene medalje, a trofej za najbolju ekipu dobio je Dječji vrtić CVRČAK Virovitica. Nakon kratkog i zasluženog odmora, sudionici aktivnosti su pošli u obilazak grada Pečuha gdje su imali priliku i vidjeti biskupsku tvrđavu Barbakan.

Sljedeća aktivnost na temu elementa prirode Voda će se provesti tijekom prosinca u gradu Virovitici u organizaciji Dječjeg vrtića CVRČAK Virovitica.

 

 

 

 

 

HU-HR CBC
Slogan
Interreg
Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.